G-7Y49SZDFEZ

palvelumme

Saara Repo, arkkitehti SAFA sekä Janne Repo, arkkitehti SAFA, aloittivat toiminnan toiminimellä Arkkityypit vuonna 1993. Toiminnan kasvaessa, yrityksemme muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 2004. Saara ja Janne Repo ovat molemmat AA-luokan rakennussuunnittelijoita sekä pääsuunnittelijoita. Arkkitehtipalvelumme kattavat sekä arkkitehti- että  kaupunkisuunnittelun. Lisäksi Arkkityypeillä otamme aktiivisesti osaa kilpailuihin. 

arkkitehtisuunnittelu

Toteutamme laajasti eri tyyppisiä projekteja, ja suunnittelemme rakennuksia pientaloista julkisiin tiloihin sekä asuinkerroistaloista opiskelija-asumiseen. Arkkitehtipalveluidemme asiakkaina on rakennusliikkeitä, kuntia ja kaupunkeja, vuokrayhtiöitä, asumisoikeusyhtiöitä sekä yksityishenkilöitä.

kaupunkisuunnittelu

Suunnittelemme ja konseptoimme kaupunkialueita.
Useat kohteet tulevat meille kaupunkien tontinluovutuskilpailuijen kautta ja toimimme niissä yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa. Olemme toteuttaneet erityyppisiä ja -kokoisia suunnitelmia, kortteleista laajoihin asuinalueisiin.

KILPAILUT

Osallistumme aktiivisesti erilaisiin suunnittelukilpailuihin ja olemme saaneet menestystä mm. tontinluovutus- ja Europan-kilpailuissa. Olemme myös voittaneet useita ykkössijoja asuntokohteiden kilpailuissa. Kilpailutöiden suunnittelu on luovaa työtä, joka lisää puhtia muuhun suunnitteluun. Se auttaa kehittymään ja ideoimaan uutta.

TAIDE

Sijoitamme taidetta lähes kaikkiin kohteisiimme juurruttamaan asukkaita alueeseen ja tuntemaan rakennuksen omakseen. Taide personoi kohteen. Osan taiteesta suunnittelemme itse, osassa kohteita taiteen suunnittelee ja toteuttaa kulloinkin valittu taiteilija.

ARKKITYYPIT OY
Kirkkokatu 1
70100 Kuopio
Finland

+358 45 651 1256
saara.repo@arkkityypit.fi

Y-TUNNUS
1912629-5

© ARKKITYYPIT OY 2021